Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، شاید روزی کم تر کسی فکر می کرد که در زمان حضور در خانه و بدون مراجعه به شعبه بتواند امور بانکی خود را به سهولت انجام دهد. اما نه تنها امکان انجام امور بانکی به صورت غیرحضوری فراهم شد، بلکه امروز بانک ملی ایران این امکان را فراهم کرده است که مشتریان بتوانند با برقراری تماس ویدئویی با کارشناسان بانکی، خدمات مورد نیازشان را دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویدیو بام محصول جدید بانک ملی ایران است که در رویداد سالانه «ملی شو 2» رونمایی شد و با استفاده از این محصول، مشتریان بانک ملی ایران قادر خواهند بود بدون نیاز به مراجعه حضوری به شعب، اطلاعات لازم پیرامون درخواست های مورد نظرشان از جمله افزایش سقف انتقال پول در سامانه بام، بستن حساب، اصلاح اطلاعات پروفایل در سامانه بام، درخواست صدور ملی کارت و کارت هدیه، افتتاح حساب، انتقال پول، صورتحساب، مانده حساب، مشاوره، پشتیبانی و ... را از کارشناسان مطلع بانک به صورت تماس تصویری دریافت کنند.

این محصول جدید یکی از پیشرفت های فناورانه بانک ملی ایران است که می تواند انقلابی در نحوه ارتباط میان بانک و مشتری ایجاد کند و از این پس مشتریان بدون درنظرگرفتن قید مکان و زمان می توانند با کارشناسان بانکی ارتباط بگیرند و خدمات بانکی شان را دریافت کنند.

ویدئو بام گامی مهم در راستای تحقق هر چه بیشتر دولت الکترونیک و همراهی نظام بانکی برای تحقق این مهم است که از سوی بانک ملی ایران به عنوان بانک پیشرو در ارایه خدمات غیرحضوری دنبال شده و به مرور نیز برای استفاده مشتریان بانک توسعه داده خواهد شد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران پول دولت الکترونیک روابط عمومی نظام بانکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۸۱۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی

امتداد - با توجه به پیش‌بینی بانک مرکزی از وضعیت نقدینگی در بازار بین‌بانکی، موضع عملیاتی بانک مرکزی در این هفته توافق بازخرید بود. از این رو، این بانک به اجرای عملیات بازار باز در قالب توافق بازخرید به مبلغ  2051.7 هزار میلیارد ریال اقدام کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛ گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی (۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به شرح زیر است: 


بانک مرکزی در چارچوب مدیریت نقدینگی مورد نیاز بازار بین‌بانکی ریالی، عملیات بازار باز را به صورت هفتگی و موردی اجرا می‌کند. موضع عملیاتی این بانک (خرید یا فروش از طریق ابزارهای موجود) بر اساس پیش‌بینی وضعیت نقدینگی در بازار بین‌بانکی و با هدف کاهش نوسانات نرخ بازار بین‌بانکی حول نرخ هدف، از طریق انتشار اطلاعیه در سامانه بازار بین‌بانکی(تابا) اعلام می‌شود. متعاقب اطلاعیه مزبور، بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی می‌توانند در راستای مدیریت نقدینگی خود در بازار بین‌بانکی، نسبت به ارسال‌سفارش‌ها تا مهلت تعیین شده از طریق سامانه بازار بین‌بانکی (تابا) اقدام کنند.     بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی می‌توانند در روزهای شنبه تا چهارشنبه از اعتبارگیری قاعده‌مند (دریافت اعتبار با وثیقه از بانک مرکزی مطابق با ضوابط تعیین شده) مشروط به در اختیار داشتن اوراق مالی اسلامی دولتی و در قالب توافق بازخرید با نرخ سقف دالان نرخ سود (۲۴ درصد) استفاده کنند. برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • سیستم بانکی و ارز کشور باید در خدمت تولید باشد
  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • بازدید ابدالی از «مرکز ارتباط با مشتریان» بانک سینا
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵ درصد رسید + جدول
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی